2020. április 6., hétfő

Kémia - Redmentás teszteredmények jegyei, Számonkérés, Hiányzások, Teams!!!

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerek!
Közérdekű információk!

Redmenta:
Köszönöm azoknak, akik kitöltötték a tesztet, ez első sorban a saját érdeketek volt. Gyakorolhattatok: többször is kitölthettétek. Elég cselesen kellett kérdeznem, nagyon figyelmesen kellett elolvasni, nem volt könnyű, néhul átverős volt, ha nagyon gyorsan válaszoltál.
Aki kitöltötte kapott egy 5-öst!
A ponthatárokkal is engedékeny voltam! Az eredmények alapján csak felajánlom a jegyet. Ha elfogadod, beírom azt is (írj messengeren a csoportba), az 5-ösöket autómatikusan beírom.
Arany Dóra 5, Arany Gábor 3, Cseh Katalin 3,Gyulafalvi Vivien 3, Hadobás Attila 3, Kakuj Tamás 4, Klivinyi Kitti 3, Kispál Ervin 4, Magda Balázs 4, Makay Lili 5, Miklós Fanni 4, Mónus Renáta 3, Nagy Koppány 3, Pap Ákos 4, Pósa Bence 5, Szombathelyi Ruben 5, Szőke Ricsi 4, Vizi Dániel 4, Zsarkó Botond 5
Még nem is csatlakozott a csoporthoz:
Balázs Liliána, Bán MárkóBörcsök Vivi, Mohos Adél
Ezt a tesztet ma délig lehetett kitölteni! 
Számonkérés, hiányzás!
Valahogyan számon kell kérnem!
Az órai munkádat (jelenlétedet) is így tudom számon kérni.
  1. Aki nem írta meg, holnaptól fent lesz redmentán egy másik: SZERDA ÉJFÉLIG írható meg.
      Bárki megírhatja. Aki az előzőt megírta,csak akkor osztályozom le neki, ha megírtad és jól                    sikerült, és kéri a jegyet.
  2. Mindenképpen jegyet kell adnom. Töltsd ki a Munkafüzet 55-71. oldalán található feladatokat.            Nem baj, ha mind nem megy, vannak köztük nagyon nehezek is. De amit tudsz töltsd ki, és                  juttasd el hozzám! (mondjuk fényképezd le párosával az oldalakat és küld el) Max. 4-esről indul          lefelé! Beadási határidő: április 15 éjfél!
Teams: 
Akik még nem csatlakoztak tegyék meg! 
Balázs Liliána, Börcsök Vivien, Hadobás Attila, Kakuj Tamás, Mohos Adél, Mónus Renáta, Nagy Koppány, Rácz Maja
A belépési tájékoztatót, email címet, jelszót mindenki megkapta.
Minden egyszerűbb lesz, ha egy kicsit belejövünk. Lehet a Zoom helyett is a Teams hívást, vagy más módszert kell keresni, hétfő délelőtt már nem is nagyon működött (a világ nagy részén ezt használják), most már mindig kódot is kér.
Teams-es kódotok, amivel az osztályhoz tudtok csatlakozni:jl3oie8

Ha bárkinek kérdése van, addig is elérhető vagyok messengeren, emailen (kruzslicz.peter@gmail.com), indokoltabb esetben telefonon (+3630/248-5145)

További Szép Napot!
Üdv: Kruzslicz Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése