2020. április 2., csütörtök

Testnevelés_0402



PZS_7b_tesi_0402

Kedves Gyerekek!

A mai órán egy afrikai tánc alaplépéseivel ismerkedtek meg. Előtte azonban egy 5 perces bemelegítő gimnasztikát kell végeznetek az előzetes ismereteitek alapján. A gimnasztikában vegyétek figyelembe a helyes sorrendet. Azaz a felülről lefele haladás irányát (fej, nyak, kar, törzs, láb). Iktassatok a gyakorlatokba hajlításokat, döntéseket, körzéseket, fordításokat, rugózást stb…

Nézzétek meg 1x a videót! Utána indítsátok újra és akkor kezdjetek a videóra táncolni.


Kérjétek meg a testvéreiteket v. a szüleiteket, hogy készítsenek egy rövid videót vagy 1-2 fényképet a táncotokról! Ezt küldjétek el nekem a zsuzsaneni2020@gmail.com e-mail címre legkésőbb április 06. hétfőig!

Az elmúlt 2 hétben vannak, olyan tanulók, akiktől nem kaptam vissza házi feladatot. Mozgásra minden korosztálynak minden nap szüksége van. Az új online tanulás megterheli a gerincedet, nyakadat, válladat és még sorolhatnám. Nem szeretném azt gondolni, hogy a testneveléssel nem foglalkoztatok!
 Akik nem teljesítik a követelményeket, azokat sajnos nem tudom jó jeggyel értékelni! Egészségetek és tanév végi jegyetek érdekében ezt a tantárgyat is vegyétek komolyan!
Jó munkát és jó szórakozást kívánok a tánchoz!

Zsuzsa néni



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése